[[ ALIA MOCHI ]]

HOME ABOUT MY CONTACT BIASES FOLLOW DASHBOARD

Assalamualaikum Welcome to my ordinary blog. Thanks for visit me my blog
MY STORY









© Skin by Atiqah Jaidin inspired by Myra. Image from . Do tell me if I do not credit yours.


Saya Nak T-Shirt “I LOVE KOREA” Dari UzairOthman.com
Friday, 12 April 2013 | 9 exo stan


Annyeonghaseyo and asslamualaikum to all my chingu's , Okay lieya still dalam mood nak join Kontest and Giveaway :) . Kali ni lieya join kontest by Oppa Uzairothman yg mengadakan kontes Saya nk t-shirt "I LOVE KOREA" bila time tengok jew perkataan "Korea" berkoba-koba dalam hati nk joinkontest nie :) . Okay dalam kontest nie dia suruh ceritakan kenapa korang nk baju Korea tuh :) . Okay nk tau sebab nye ? jom baca :3

Okay actually lieya nak semua hadiah tuh tamak kan ? haha okay I am start now firstly Lieya nak t-shirt itu sebab nya dia diimport betul-2 dari korea siapa tak nk t-shirt from oversea kan ? pernah sekali tuh lieya merayu dekat kawan nk baju t-shirt tuh tapi tak kesempaian TT^TT agak frust juga ketika itu . Secondly peluang ini datang bukan selalu bak kata orang "Rezeki Jangan Ditolak" jadi apa yang ada gunakan sebaiknya :) . 

Thirdly Korang pon dah tahu I am Kpopers so I really want that t-shirt If ada rezeki lha if tak ada cuba lagi :) ehh jap ! kenapa simple sangat sebab-2 nya aigoo -_- sorry ye abg  Uzairothman agak kekurangan idea sekarang ni =.=' .Okay lastly most most important I want to Korea but I can't dengan t-shirt tuh dapat lha menghilangkan angan-2 untuk sampai ke Korea ~ .

Extra : 
Okay Lieya sesangat lha jeles dengan abg Uzairothman kerana dia dah dapat jejak Korea tempat holiday yg lieya impikan .Bila tengok gambar-2 yg abg Uzairothman snap di Korea dalam fikiran tengah berfikir "Boleh ke aku sampai ke Korea? pada suatu hari nanti?" Harap-2 impian ini termakbul suatu hari nanti amin :3

Oh Ya !!! Lupa pulak nk tau senarai hadiah-2 yg menarik itu ? ini dia boleh baca kan ? takkan nk dibacakan jugak kan ?
  • Pertama : 1 Helai Tshirt I Love Korea dan Korea Key Chain
  • Kedua : 1 helai T-Shirt (Korea with Palace & Flaq) dan Korea Key Chain
  • Ketiga : 1 Korea Fridge Magnet dan Korea Key Chain
  • Keempat : 1 Korea Fridge Magnet dan Korea Key Chain
Best kan ? Oh nak lagi tak gambar nye supaya lebih jelas ? Lieya buat dia jadi gif tau takkan tak boleh nampak kan ? ini dia :-


Okay maybe itu sahaja kot ? hahaha dah puas meluahkan apa yg terkandung otak n hati nie hehe *feeling jap* OKay sampai itu sahaja bye Asslamualaikum *ppyong*